MENÜ

Haberler

6. Dönem Mesleki Eğitim Kursu Mezuniyeti

2022 yılının son çeyreğinde mesleki eğitim kursuna başlayan MVD Akademi öğrencileri yılın son günlerinde eğitimlerini tamamladı. Kurs sonunda yapılan mesleki yeterlilik sınavında başarılı olan öğrenciler mezun oldular. Diplomalarını ve baretlerini yılın ilk haftasında düzenlenen mezuniyet töreni ile aldılar.



 

Törene katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali İNAN, öğrencilere şirket kültürümüzden ve etik kurallarımızdan bahsetti. Öğrencileri tek tek tebrik eden Mehmet Ali İNAN Bey, mezuniyetlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ve öğrenciler ile yarınlara güvenle baktığını sözlerine ekledi. Konuşmasında 7. Dönem mesleki eğitim kursuna yoğun talep gelmesini beklediğini dile getirerek başvurularının açıldığını duyurdu.

MVD Akademi 7. Dönem Mesleki Eğitim Kursu kapsamında başvurusu kabul edilen öğrencilere üretim tesislerimizde CNC Freze Operatörlük Eğitimi, Boya Operatörlük Eğitimi, Kaynak Operatörlük Eğitimi ve Makine Montaj Operatörlük Eğitimi verilecektir. Mesleki Eğitim Kurusunu başarıyla tamamlayan öğrencilere istihdam garantisi sağlanacak ve eğitim süresince maaş verilecektir.

Son Başvuru: 27 Ocak 2023


 

Yazar: M.Ç.

© 2020 MVD MAKİNA SANAYİ A.Ş. | Tüm Hakları Saklıdır.