MENÜ

Haberler

Türkiye’nin ilk 5 ihracatçısı arasında olmanın gururunu yaşıyoruz.

MVD makina olarak ülkemize hizmet etmek adına oldukça çok yol kat ettik. Ürettiğimiz makinelerle kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuk. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına net bir şekilde cevap verebilen ve üretim kapasitelerini artıracak makineler ürettik.

Müşteri memnuniyeti ilkeleri ve kaliteli üretime olan adanmışlığımız ile bugün 90’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin başarılarını kendi başarımız gibi görüyor, sektörde rakipsiz hizmet desteği sunuyoruz.

Servis hizmetleri olarak da rakipsiz bir desteğimizi sunuyoruz. Bu anlayışla yola çıkarak makine ve hizmetlerimizi gurur verici noktalara taşıdık.

Bizi bu ödüle layık gören Makine İmalatçıları Birliği’ne teşekkür ederiz. Daha çok çalışarak, makinelerimizi sürekli geliştirerek ve mükemmel servis desteği sunmaya devam ederek dünya çapındaki müşterilerimize hizmetimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.

Müşteri memnuniyeti ve kalite anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürecek, yatırımlarımızı hem ülke çapında hem de yurtdışında genişleteceğiz.

Kurulduğumuz günden bugüne MVD Makina olarak İNAN’an hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık.

© 2020 MVD MAKİNA SANAYİ A.Ş. | Tüm Hakları Saklıdır.