MENÜ

Haberler

Çek Cumhuriyeti’ne 9 metre 1.000 ton Abkant Pres imal edilerek söz verdiğimiz zamanda teslim ettik.

MVD olarak, müşterilerimizin, perakendecilerimizin ve iş ortaklarımızın özel ihtiyaçlarına göre son derece büyük makineler üretmeyi de içeren özel taleplerini karşılamak için durmaksızın çalışıyoruz.

2019 yılı Temmuz sonlarında Çek Cumhuriyeti bayimizden 9 metre 1000 ton abkant pres siparişi aldık.

Ar-Ge ve üretim ekibimizle oturup, hiç panik havasına girmeden, sipariş edilen bu makinenin nasıl tamamlanıp müşterinin fabrikasında çalışır hale getirileceğini en ince detayına kadar planladık. Makina, Avrupa Birliği fonu ile satın alınıyordu ve kurulumunun da 2019 Aralık ayı sonunda tamamlanıp müşteriye teslim şartını içeriyordu.

Tüm ekip; büyük bir özveriyle çalışarak, bu ebatta devasa bir abkant presi, 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak bu zor görevin üstesinden gelmeyi başardık. Makine demonte olarak 2 lowbed ve 4 TIR’a yüklenerek, Çek Cumhuriyeti’ne ulaştırıldı. Teknisyenlerimiz, 12 gün gibi kısa bir sürede montaj, kurulum ve eğitimini tamamlayarak, müşterinin iş planına tam uygun vaziyette abkant presimizi teslim etti.

En önemlisi 2019 yılını geçirmeden, firmanın Avrupa Birliği Fon teşvikini zamanında tedarik edebilmesini sağladık.

Sadece işimizi ciddiye aldığımız için değil, müşterilerimize ve onların memnuniyetlerine derinden değer verdiğimiz için de başarılıyız.

© 2020 MVD MAKİNA SANAYİ A.Ş. | Tüm Hakları Saklıdır.